Care sunt motivele pentru care ar trebui să alegeți testul Qualified®?

Care sunt motivele pentru care ar trebui să alegeți testul Qualified®?

Riscul prezenței sindromului Down la femeia însărcinată cu vârsta de 35 de ani este 1:360.

Care sunt motivele pentru care ar trebui să alegeți testul prenatal Qualified®?

  • -        Are o precizie de peste 99,9%, fracția fetală fiind analizată cu cea mai modernă tehnologie 4.0.
  •    Este cuprinzător. Poate identifica peste 100 de microdeleţii și duplicaţii.
  •    Nu implică riscuri, nu există niciun pericol pentru sănătatea mamei şi a fătului.
  •    Suntem alături de dumneavoastră! Testul se efectuează cu consultarea permanentă a unei echipe de experți.
  •    Este rapid. Rezultatele se obțin în termen de 3 până la 5 zile lucrătoare de la primirea probelor de sânge în laborator.
  •           Este convenabil. Se efectuează inclusiv în cazul sarcinilor gemelare și a celor prin FIV.

Rată mare de success

 În 99,4% dintre cazuri, testul Qualified® oferă un rezultat despre sindroamele genetice.

Rata de succes a testului Qualified® depinde în mare măsură de prezenţa ADN-ului fetal liber circulant (cfDNA) în sângele mamei. Procentul cfDNA-ului depinde de săptămâna de sarcină (cu cât sarcina este mai timpurie, cu atât procentul prezenţei cfDNA-ului este mai mic), precum și de greutatea mamei (cu cât greutatea mamei este mai mare, cu atât se va izola mai puţin cfDNA al fătului în sângele matern).

Proporția ADN-ului fetal liber circulant

Pentru a determina anomalia cromozomială specifică la făt, proporția de AND-ului fetal liber circulant (cell-free DNA sau cfDNA) (fracția fetală) din sângele mamei trebuie să fie de cel puțin 2%. Testul Qualified® poate fi efectuat după a 10-a săptămână de sarcină (GN 10 + 0), deoarece proporția de ADN fetal din sângele matern crește pe măsură ce sarcina progresează. Până la săptămâna a 21-a de sarcină, proporția ADN-ului fătului crește din săptămână în săptămână cu 0,1%, în timp ce, după săptămâna a 21-a de sarcină crește cu 1,1%.

La efectuarea fiecărui test Qualified® laboratorul nostru partener măsoară „fracția fetală”. Dacă fracția fetală este sub 2%, testul nu poate fi efectuat. În aceste cazuri rare, echipa Bio Save Lab primește o notificare de la laboratorul din Italia sau cel din Spania pentru a fi livrată ulterior o nouă probă de sânge de la mamă.

 

Echipă de specialiști înalt calificată, pentru diagnostic şi consiliere

Echipele laboratoarelor partenere din Italia și Spania sunt alcătuite din oameni de știință cu înaltă calificare, specialiști în genetică umană, medicină de laborator, ginecologie și obstetrică.

Echipa Bio Save va răspunde cu mare plăcere la întrebările dumneavoastră referitoare la diagnosticul prenatal, NIPT, precum și la interpretarea testului Qualified®.

Sign In